Bilden av landsbygden är en beskuren bild.

Vi skriver om hela bilden.

Om oss

Grundare av det helt nya Magasinet Landsbygd är Rickard Axdorff. Tillsammans med journalisten Per-Ola Olsson har vi mångårig erfarenhet av såväl journalistik, kommunikation, opinionsarbete samt eget företagande med fokus på landsbygdens befolkning och dess näringar. Målsättningen är ett magasin som skapar fokusförflyttning på den publicistiska scenen så att landsbygden får mer plats i såväl politiken som i debatten.  

  • E-post: info@magasinetlandsbygd.se
  • Rickard Axdorff: 070 – 67 89 600
  • Per Ola Olsson: 070 – 469 95 24

Det är dags att agera!

För att göra kvalitetsjournalistik och för att skapa en plattform där landsbygden får komma till tals behövs pengar. Magasinet landsbygd börjar på noll och det är upp till oss som anser att landsbygdens röst behöver bli starkare att stötta Magasinet Landsbygd. I dagsläget är detta fortfarande ett fritidsprojekt men inte länge till.

Landsbydens röst

Företag: Du som företagare stöttar oss genom köpa annonsplats eller några av våra andra tjänster så som föreläsningar mm. Du betalar för att andra ska få gratis journalistiska alster och debatter som beskriver landsbygdens problem och möjligheter. Det ger dig konkurrenskraft, placerar dig i ett bra sammanhang, stärker ditt varumärke, ger governance, skapar employee branding samt ett bättre samhälle som inkluderar en fungerande landsbygd. Kontakta oss gärna på info@magasinetlandsbygd.se

Privatpersoner stöttar troligen oss för att de helt enkelt är intresserade av reportage som ger en bild som inte är beskuren enligt andra mediers ramar om landsbygd. Se stödet som en prenumeration.

Enklast fyll du i formuläret. Vi kontaktar dig när vi kör igång.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0