Om oss

Grundare av det helt nya Magasinet Landsbygd är Rickard Axdorff. Tillsammans med journalisten och folkbildaren Per-Ola Olsson har vi mångårig erfarenhet av såväl journalistik, kommunikation, opinionsarbete samt eget företagande med fokus på landsbygdens befolkning och dess näringar. Målsättningen för magasinet är att skapa en fokusförflyttning på den publicistiska scenen så att landsbygden får mer plats i såväl politiken som i debatten.  

  • E-post: info@magasinetlandsbygd.se
  • Rickard Axdorff: 070 – 67 89 600
  • Per Ola Olsson: 070 – 469 95 24

Det är dags att agera!

För att göra kvalitetsjournalistik och för att skapa en plattform där landsbygden får komma till tals behövs pengar. Magasinet landsbygd börjar på noll och det är upp till oss som anser att landsbygdens röst behöver bli starkare att stötta Magasinet Landsbygd.

Annonsera

Format och pris. Annons formatet är 250 x 250 pixlar. Annonsen syns på såväl desktop som mobil. Varje plats delas med maximalt tre andra. Pris per vecka är 2 500 kronor exkl. moms. Lämpliga filer är GIF, .JPG/.JPEG & .PNG – max 350 kb. Förfrågningar eller beställningar skickas med e-postas till info@magasinetlandsbygd.se

Prenumerera

Vi håller på att ordna med enkelt prenumerations system till de personer som vill stötta oss för att de helt enkelt är intresserade av reportage som ger en bild som inte är beskuren enligt andra mediers ramar om landsbygd. Just nu gör du enklast i att fylla i nedan formulär så kontaktar vi dig när vi kör igång på allvar.

Övriga uppdrag

Vi gör även annat. Ring eller e-posta oss så återkommer vi.

Vi jobbar som moderator
Vi håller föreläsningar
Vi planerar och genomför seminarier
Och lite annat…



Dela artikeln

Shares